Az egészség megőrizhető!

Az emberek többsége egészen addig nem foglalkozik az egészségével, míg meg nem betegszik. Pedig amikor bekövetkezik a betegség már késő bánat arra gondolni, hogy mennyivel jobb lett volna megelőzni a bajt!

Bővebben: Az egészség megőrizhető!

Tavaszi újjászületés a böjt holisztikus erejével Sárváron Együtt tisztul test és lélek

A léböjtkúrák jótékony méregtelenítő hatásáról sokan írnak manapság, elemezve a szervezetben zajló tisztító folyamatokat és várható eredményeket – nem feledkezve el természetesen a pár kilónyi karcsúsodásról sem, de arról, hogy mi zajlik ilyenkor a lélek mélyén, kevesebb szó esik.

Bővebben: Tavaszi újjászületés a böjt holisztikus erejével Sárváron Együtt tisztul test és lélek

Ráncsimítás felsőfokon

Hogy mi mástól simulhatnánk ki jobban, mint egy wellness hétvégétől? Egy csúcstechnológiás ráncfeltöltő kezeléssel kombinált wellness hétvégétől!

Bővebben: Ráncsimítás felsőfokon

Ahol a stressz meleg vízben oldódik...

A fővárostól mintegy 124 km-re található az észak-alföldi régió egyik dinamikusan fejlődő városa Martfű. A település népszerűségét elsősorban fekvésének és természeti kincsének köszönheti. Martfű 8.000 lakosú csendes, nyugodt város a Tisza bal partján.

Bővebben: Ahol a stressz meleg vízben oldódik...

Így gyógyít a termálfürdő!

Gyógyulást nemcsak rideg-csempés rendelőkben, fertőtlenítőszagú kórházakban lehet keresni. Számos betegséget – ízületi bántalmat, gyulladást, csontritkulást, nyirokkeringési zavarokat, meddőséget - gyógyítanak a bársonyosan simogató termálvizek. Az Európában egyedülálló harkányi víz a gyógyíthatatlan pikkelysömörre is gyógyírt jelent.

Bővebben: Így gyógyít a termálfürdő!

Az élmény elérhető…

A gyermekkorhoz hozzátartozik az állandó mozgás, a fizikai aktivitás. Ám magunk mögött hagyva az ifjú éveket, hajlamosak vagyunk felhagyni a (viszonylag) rendszeres mozgással, az aktív sportolással, helyette irodában, autóban, vagy a tévé előtt ülve töltjük a nap nagy részét.

Bővebben: Az élmény elérhető…

Meddőségre harkányi víz

Napjainkban hazánkban minden ötödik pár meddő, azaz természetes úton egy éven belül nem fogan meg a vágyott utód.

Bővebben: Meddőségre harkányi víz

Becserkészni Cserkefürdőt…

Télen a legtöbb ember igénye megnő a kényeztető, vagy pihentető wellness programokra. A magyar piac bővelkedik a lehetőségekben.

Bővebben: Becserkészni Cserkefürdőt…

Vizet kívülre, belülre: ismerjük meg a wellness fogalmát!

A wellness mellett egyre gyakrabban használt szó a spa. Bár még nem mindenki által ismert, lassan a szépségápolás főszereplőjévé válik. "Spa" kifejezés a latin nyelvbõl jön: "sanus per aquam", azaz "víz által nyert egészség".

Bővebben: Vizet kívülre, belülre: ismerjük meg a wellness fogalmát!

A rómaiak tudtak valamit…

Már Kr.e. az 1. században hazánkban állomásozó római katonák felfedezték, hogy milyen jótékony hatású kincs rejtőzik a felszín alatt, ugyanis Magyarország területének 80%-a alatt található termál-, illetve gyógyvíz.

Bővebben: A rómaiak tudtak valamit…

Életmód

Amerika

Európa

Wellness

Az egészség megőrizhető!
Az emberek többsége egészen addig nem foglalkozik az egészségével, míg meg nem betegszik. Pedig amikor bekövetkezik a betegség már késő...
Ráncsimítás felsőfokon
Hogy mi mástól simulhatnánk ki jobban, mint egy wellness hétvégétől? Egy csúcstechnológiás ráncfeltöltő kezeléssel kombinált wellness...
Tavaszi újjászületés a böjt holisztikus erejével Sárváron Együtt tisztul test és lélek
A léböjtkúrák jótékony méregtelenítő hatásáról sokan írnak manapság, elemezve a szervezetben zajló tisztító folyamatokat és...

Borturizmus

Ázsia

Fel