Színes február Zebegényben

Kevés szerethető dolog van februárban. Persze ha valaki a ködös, hideg, néha esős, néha havas időszakban érzi jól magát, annak ez a hónap maga a Kánaán.

Bővebben: Színes február Zebegényben

Nekünk a Balaton a Riviéra

Beköszön a balatoni nyár a Gellértbe! Április első hétvégéjén, amikor a Balatonnál és Budapesten is egyre jobban várja mindenki, hogy eljöjjön a nyár, induljon a szezon, a Gellért Hotel naptárat és térképet félretéve a falai közé idézi a nyári Balatont.

Bővebben: Nekünk a Balaton a Riviéra

Tuti tippek energiatúltengésre

Óriás csúszdaház és hancúrpajta, X-jump és lőszimulátor, lovas kaszkadőr bemutató és középkori harci eszköz arzenál kipróbálás – ettől lesz gigabuli az osztálykirándulás.

Bővebben: Tuti tippek energiatúltengésre

EGÉSZ NAPOS WELLNESS KALANDOZÁS - Fitness a testnek, wellness a léleknek

A Danubius Health Spa Resort Margitsziget és Geszler Dorottya 2013. január 27.vasárnap  egész napos wellness kalandozásra várják az érdeklődőket!

Bővebben: EGÉSZ NAPOS WELLNESS KALANDOZÁS - Fitness a testnek, wellness a léleknek

Leonardo új szemszögből - kolosszális, 13 tonnás ló és automobil a XV. századból Pécsett -

Életre kelnek a polihisztor találmányai: a pécsi Széchenyi téren 8,5 méteres kolosszális szobor épül, a Janus Pannonius Múzeum két helyszínén korhű modellek öltenek testet a minden eddiginél gazdagabb Leonardo da Vinci kiállítás keretében.

Bővebben: Leonardo új szemszögből - kolosszális, 13 tonnás ló és automobil a XV. századból Pécsett -

Paleolit terápia & táplálkozás az egészségtudatosság jegyében

Paleolit terápia & táplálkozás az egészségtudatosság jegyében előadásokkal, mozgással, főzőbemutatóval, személyes tanácsadással.

Bővebben: Paleolit terápia & táplálkozás az egészségtudatosság jegyében

Izgalmas családi program hőspróbákkal - a tudás, kitartás és a hősök próbája virtuálisan és a valóságban -

Lovaggá, várkisasszonnyá változni jó – de valódi hőssé válni még jobb! Egy-egy történelmi helyszín legendájához, illetve legendás hőseihez kötődő izgalmas hétvégi családi programok keretében a gyerkőcök igazi hőspróbákon bizonyíthatják ügyességüket és kitartásukat.

Bővebben: Izgalmas családi program hőspróbákkal - a tudás, kitartás és a hősök próbája virtuálisan és a...

Afrika képei az A38 hajón

Három fiatal fotóművész: Pályi Zsófia, Várai Enikő és Floszmann Attila Afrikában készült képeiből Ha Isten is úgy akarja címmel nyílik kiállítás szerdán az A38 hajón a Frankolorés Fesztivál eseményeként.

Bővebben: Afrika képei az A38 hajón

Sárváron kiépült a Danubius paleo-bázisa

A tematikus paleo hétvégék valamint a paleolit léböjtkúrák mellett a DHSR Sárvár szállodában állandó kínálat része lett a paleolit étrend.

Bővebben: Sárváron kiépült a Danubius paleo-bázisa

Bábmúzeum nyílt Temesváron

A temesvári Merlin bábszínház régi és új bábjaival, díszleteivel ismerkedhetnek meg közelebbről az érdeklődők a városban megnyílt Bábmúzeumban.

Bővebben: Bábmúzeum nyílt Temesváron

Életmód

Amerika

Európa

Wellness

Borturizmus

Ázsia

Fel