Hajózik a család

Minden szülő tudja, hogy a vakációnak kétszer lehet örülni, egyszer, amikor elkezdődik, s egyszer, amikor véget ér, hiszen a június közepén kitörő felhőtlen öröm csak addig tart, míg a lelkiismeretes szülő át nem gondolja a nyári gyerekfelügyelet kérdését.

Bővebben: Hajózik a család

Családi időutazás Eszterházára

Van egy csodálatos kastélyunk, melyben gyermekeinkkel régmúlt időkbe ruccanhatunk ki és megtapasztalhatjuk akár a világhíres Versailles egykori pompáját.

Bővebben: Családi időutazás Eszterházára

Eszterházi Vigasságok minden évszakban

A Nyugat-Magyarországon található Eszterháza, vagy mai nevén Fertőd ad otthont immár négy esztendeje egy nemzetközi jelentőségű zenei fesztiválnak. A régió színes kulturális kínálata, valamint a tavasztól késő őszig tartó Eszterházi Vigasságok eredményezi, hogy Eszterháza és a hozzá szorosan kapcsolódó, magyar Versailles-nek is nevezett fertődi kastély a korábbinál jobban megkülönböztetett, egyedi karakterrel bíró turisztikai és művészeti attrakcióvá vált.

Bővebben: Eszterházi Vigasságok minden évszakban

Vízi élmények az egész családnak

Eldugott, barátságos kis strandok, kevésbé ismert tóparti üdülőhelyek, folyami evezés egy világbajnokkal - tippek mindazon vízimádóknak, akik szívesen kerülik a tömeget, a felkapott aquaparkokat, meghitt nyaralásra vágynak.

Bővebben: Vízi élmények az egész családnak

Új élmények a Dunán

Április elejével már-már nyárias meleggel beköszöntött a tavasz. Ezzel szinte egy időben megindul az élet a jó öreg Dunán. Ez nem csoda, hiszen a szép idővel együtt szinte mindenki olthatatlan vágyat érez, hogy kimozduljon a szabadba.

Bővebben: Új élmények a Dunán

Életre kel a magyar történelem

A bikali Élménybirtokon az idei évben már nem csak a középkor elevenedik meg. A történelmi tematikus park programjai teljesen új irányt mutatnak. A tavalyi Mátyás, az igazságos című családi rockmusical hatalmas sikere után a látogatókat idén, az eddigiekhez méltó nemzetközi színvonalú, megújult előadások és rendezvények várják!

Bővebben: Életre kel a magyar történelem

Adventi hétvégék hercegi pompával Fertődön

Ünnepeljen a fertődi Esterházy-kastélyban Advent hétvégéin, ahol változatos programokkal várják az érdeklődőket.  Az európai uniós támogatással megújult fertődi Esterházy-kastély hercegi pompával tölti meg az adventi időszakot.

Bővebben: Adventi hétvégék hercegi pompával Fertődön

Bor, Babits, babák – 3 napnyi élmény

Szekszárdra nemcsak híres-neves vörösborai, hanem gazdag természeti és kulturális kincsei miatt is érdemes ellátogatni. Három nap alatt élménydús programban lehet részünk városnézéssel, kisvonatos erdei kirándulással, középkori borpince túrával.

Bővebben: Bor, Babits, babák – 3 napnyi élmény

Kultúra, élmények és tudomány Mádon Sokszínű alkotóközpont épül Mádon

Egyedülálló látványossággal bővül a történelmi dűlőiről és világhírű borairól híres Tokaj-Hegyaljai település, Mád. A festői szépségű mádi térségbe illeszkedő kulturális központ állandó élmény-kiállításoknak, játszóháznak, és kulturális műhelynek ad otthont.

Bővebben: Kultúra, élmények és tudomány Mádon Sokszínű alkotóközpont épül Mádon

Pusztai romantika fürdővel

A Dél-Alföld turisztikai vonzerejét elsősorban a végtelen alföldi táj, a háborítatlan természet és a városok műemlékei jelentik. Az utóbbi időben a turisták a tanyákra is felfigyeltek, ahol a legendás pusztai romantikát és a természet közelségét élvezhetik.

Bővebben: Pusztai romantika fürdővel

Életmód

Amerika

Európa

Wellness

Borturizmus

Ázsia

Hírfolyam

Magyarország

Hova utazzunk télen?
Egész évben spórolunk, hogy a meleg hónapokban nyaralni mehessünk. Sokan ismerjük már a Tiszát, a Balatont, szép hegyeinket, de csak a...
A hazai legszebb arborétumok!
Az arborétum egyfajta botanikus kert, ahol fákat és cserjéket mutatnak be. A növény állománya igazán változatos, akár kis területen is...
Eszterházi Vigasságok minden évszakban
A Nyugat-Magyarországon található Eszterháza, vagy mai nevén Fertőd ad otthont immár négy esztendeje egy nemzetközi jelentőségű zenei...
Új élmények a Dunán
Április elejével már-már nyárias meleggel beköszöntött a tavasz. Ezzel szinte egy időben megindul az élet a jó öreg Dunán. Ez nem csoda,...
Családi időutazás Eszterházára
Van egy csodálatos kastélyunk, melyben gyermekeinkkel régmúlt időkbe ruccanhatunk ki és megtapasztalhatjuk akár a világhíres Versailles...
Fel