30. születésnapját a Sofitel Budapest Chain Bridge szálloda

Kerek évforduló köszöntött be Budapest egyik legfestőibb környezetében fekvő szállodájának életébe. A Sofitel Budapest Chain Bridge idén ünnepli 30. születésnapját.

A szálloda ennek örömére számtalan meglepetéssel készül. A 30-as szám bűvöletében számos rendezvény kerül majd megrendezésre az ünnep alkalmából.

A szálloda 30 évvel ezelőtt került átadásra Atrium Hyatt Szálló néven. Az elnevezést rendkívül nagy és egyedülálló belmagasságának köszönhette, a lobby ugyanis 8 emelet magasan nyújtózkodik az ég felé, legtetején pedig egy repülőgépmodell kápráztatja el az ide látogatókat. A lehengerlő látványt nyújtó repülő mind a mai napig ott található, különösen az éjszakai, kivilágított formájában elképesztően mutat. A szálloda alapítása óta kétszer is nevet változtatott, mielőtt a Sofitel Budapest Chain Bridge névre keresztelték volna. Ez alatt a 30 év alatt a személyzet közel teljes egésze lecserélődött, azonban egy dolog nem változott, a Sofitel luxusszállodalánc világszínvonalú szolgáltatásai, melyek szigorú előírások alapján kerülnek kialakításra a világ minden táján. A születésnap alkalmából számos eseménnyel és meglepetéssel készül a szálloda, mind a gasztronómia, mind a kultúra vonalán, ötvözve ezeket az erre az évre különös gondossággal kialakított kedvezményekkel is.

Azok a kedves látogatók, akik például a szállodában szeretnék ünnepelni születésnapjukat ebben az évben, egy üveg champagne-t és egy - kifejezetten a 30. évfordulóra készített - Átrium tortát kapnak ajándékba. Azoknak a vendégeknek is kitüntetett figyelem jár, akik idén töltik be a 30. életévüket, azaz 1982-ben születtek és a szálloda vendégszeretetét élvezik, hiszen a hotel különleges retro VIP ajándékokkal készül a részükre. Azok a vendégek pedig, akik a bűvös 30. éjszakájukat töltik idén a szállodában, különleges, múltat idéző VIP ajándékra számíthatnak, mely a szobájukban fogja várni őket. Ajándékokra azonban nem csak azok lesznek jogosultak, akik éppen a szállodában tartózkodnak vagy a 30-as számhoz kapcsolódóan ünnepelnek, hanem azok is, akik szeretnek játszani, szeretik a születésnapi fotókat és van egy jó emlékük, melyet szívesen megosztanának a Sofitel Facebook-os közösségével. Hiszen aki június 1-22. között egy születésnapi fotót és az ahhoz kapcsolódó kedves történetét posztolja és begyűjti vele a legtöbb like-ot, egy két személyre szóló ingyenes hétvégét nyer a szállodában. A második helyezett egy 4 főre szóló Sunday Brunch utalvánnyal, a harmadik helyezetett pedig egy 2 főre szóló vacsorával lesz gazdagabb a Paris Budapest Restaurantban.

És itt még nincsen vége az ajándéközönnek, hiszen a szálloda megajándékozza partnereit minden, a szállodában foglalt 30. vendégéjszaka után is. Azok, akik június elseje és december 31-e között 30 vendégéjszakát foglalnak, egy 4 személyre szóló Sunday Brunch ebédet, egy 2 főre szóló vacsorameghívást, valamint egy ingyenes vendégéjszakát tudhatnak magukénak. Azok a partnerek, akik kétszer ennyi foglalást igényelnek az év második felében, egy 2 személyes teljes hétvégét, egy 8 fő részére szóló Sunday Brunch ebédet és egy 2 személyes hétvégét kapnak a Novotel Szeged hotelben. Azok, akik ennél is több vendégéjszakát szeretnének foglalni, kétszemélyes hétvégét tudhatnak magukénak az egyik külföldi Sofitel szállodában. Természetesen a kedvezményekből azok sem maradhatnak ki, akik nem vendégéjszakát töltenek a szállodában, hanem csupán a megbeszéléseiket és tárgyalásaikat szervezik ide. Júniustól egészen az év végéig egy kedvezményes szezonális konferenciacsomaggal készül ugyanis a hotel, melyben számos kedvesség lapul mindösszesen 14 900 Ft+áfa/fő áron.

A gasztro vonalon is újításokra számíthatunk a 30. születésnap alkalmából, hiszen júniustól az étlapon a 80-as évek kedvenc ételei lesznek fellelhetőek, új színben, egy kicsit megbolondítva Andreas Mensch főszakács által. Újra étlapon lesz például a Borjú filé jumbo garnélával, spárgával és hollandaise mártással, mely még Lukács István Chef Oscar-díjas és háromszoros Olimpiai bajnok séf aranyérmes specialitása volt. A cukrászatban kifejezetten erre az alkalomra készül az Átrium torta , melynek valóban kihagyhatatlan ízvilága van, a bár pedig a Singapore Sling és Budapest Slings koktélkülönlegességekkel készül az egyszeri alkalomra.


Mindezzel azonban még nincsen vége, a zeneszeretők is kiélvezhetik a születésnap előnyeit, hiszen a szálloda az idei, június 21-én megrendezésre kerülő Zene Ünnepéhez is csatlakozik, ahol együttműködve a szervezőkkel 30 előadót fogad a szálloda előtt felállításra kerülő színpadon, akik komoly, illetve jazz zenével kápráztatják majd el a vendégeket.

Ez valami új, ez valami különleges, ez valami 30!

Ünnepeljen a Sofitel Budapest Chain Bridge szállodával egészen az év végéig!

Részletek és információk az akciókról:

Facebook oldal: www.facebook.com/SofitelBudapestChainBridge

 

 

 

 

Életmód

Amerika

Európa

Wellness

Borturizmus

Ázsia

Fel