Ki lesz a Borászok Síásza?

A 2014-es esztendő egyik legérdekfeszítőbb amatőr sporteseményének és boros rendezvényének ígérkezik az Eplényben február 3-5 között megrendezésre kerülő sí- és borverseny.

Bővebben: Ki lesz a Borászok Síásza?

Kialudt vulkánok tetején: Tokaj és környéke

Tokaj hegyalja messze földön borairól híres. Magyarországnak ez a vidéke a maga nemében páratlan adottságokkal és klímával rendelkezik.

Bővebben: Kialudt vulkánok tetején: Tokaj és környéke

Bortúra hazai pincészetek körképe ahová érdemes ellátogatni!

Hazánkban nagy kultúrája van a szőlőtermesztésnek, illetve a borkészítésnek. Boraink jó minőségűek és hírük országokon átívelő. Hazánkban jelenleg 22 borvidék található!

Bővebben: Bortúra hazai pincészetek körképe ahová érdemes ellátogatni!

Kiránduljunk a legszebb magyar borvidékekre!

Virtuális kirándulásra hívjuk kedves olvasóinkat Magyarország legszebb borvidékére. Nincs is szebb egy őszi napsütötte szőlőültetvénynél.

Bővebben: Kiránduljunk a legszebb magyar borvidékekre!

Bikavér, bodorvászon röpike és retro kemping

Mégpedig ebben a sorrendben! Ezúttal Szekszárdról és környékéről, pontosabban az ottani látni-, kóstolni és kipróbálnivalókról számolunk be. 

Bővebben: Bikavér, bodorvászon röpike és retro kemping

Ismerjük meg a tokaji bor hazáját!

A tokaji bor valódi hungaricum, és már külföldön is egyre elismertebb. Virtuális utazásra hívjuk kedves olvasó Tokaj hegyalja vidékére.

Bővebben: Ismerjük meg a tokaji bor hazáját!

Vörös és fehér A Villány-Siklós borút titkai

Talán nincs is olyan magyar borrajongó, aki ne fordulna meg minden évben egyszer-kétszer az ország első borútján. E szívélyes borvidéken szép idő, csúcsborok és remek programok várnak!

Bővebben: Vörös és fehér A Villány-Siklós borút titkai

Életmód

Amerika

Európa

Wellness

Borturizmus

Bikavér, bodorvászon röpike és retro kemping
Mégpedig ebben a sorrendben! Ezúttal Szekszárdról és környékéről, pontosabban az ottani látni-, kóstolni és kipróbálnivalókról...
Ki lesz a Borászok Síásza?
A 2014-es esztendő egyik legérdekfeszítőbb amatőr sporteseményének és boros rendezvényének ígérkezik az Eplényben február 3-5 között...
Vörös és fehér A Villány-Siklós borút titkai
Talán nincs is olyan magyar borrajongó, aki ne fordulna meg minden évben egyszer-kétszer az ország első borútján. E szívélyes borvidéken...

Ázsia

Fel