Egyiptom:Függőtemplom (Hanging Church)

A kopt keresztények majd kétezer éve élnek Egyiptomban, és ez az egyik legrégibb templomuk.

Bővebben: Egyiptom:Függőtemplom (Hanging Church)

Egyiptom a nílus ajándéka!

Szinte egyetlen ország sem versenyezhet Egyiptommal és egyik folyó sem a Nílussal. Tartson velünk kedves olvasó egy virtuális utazáson NÍLUSON keresztül.

Bővebben: Egyiptom a nílus ajándéka!

Egyiptom: Sínai-hegy

Kövessük a legendás ószövetségi próféta, Mózes nyomát. Úgy tartják, hogy a mai Egyiptomban elterülő Sínai-félsziget az a pusztaság, ahol Mózes és a zsidók több mint 40 évig vándoroltak az Ígéret földjét keresve.

Bővebben: Egyiptom: Sínai-hegy

A mangrove erdők különleges világa!

A mangrove nem csak egy növényt jelöl, hanem egy olyan növény csoportot, amely valamennyi trópusi földrészen megtalálható a partok mellett.

Bővebben: A mangrove erdők különleges világa!

Anubisz földjén - Egyiptom mítoszai

A mai kor embere sajátos vonzódást érez az ősi egyiptomi kultúra iránt. Sokszor a Hollywoodi filmek rendezői, forgatókönyv írói is kihasználják ezt a lehetőséget, azonban a valóság más, néha rejtélyesebb, mint a filmek.

Bővebben: Anubisz földjén - Egyiptom mítoszai

A holt tengeri só hatása szervezetünkre!

A Holt-tenger vizében megmártózni különleges élményt jelent. A víz sótartalma ugyanis 33%-os, azaz tízszer olyan sós, mint más tengerek.

Bővebben: A holt tengeri só hatása szervezetünkre!

Mauritius az édenkert

„Isten először megalkotta Mauritiust, majd lemásolta és létrehozta belőle az Édenkertet"- mondta Kipling. És mennyire igaza volt.

Bővebben: Mauritius az édenkert

Hajóroncsok a sivatagban, avagy utazás a csontváz partra!

A csontváz part Namíbia különleges zárt világa ahol a partot hajóroncsok borítják. Ha fel akarjuk fedezni ezt a csodás tájat a legjobb, ha egy kisrepűlő fedélzetéről tesszük ezt meg.

Bővebben: Hajóroncsok a sivatagban, avagy utazás a csontváz partra!

Szafari a Serengeti nemzeti parkban!

Aki járt már a tömeges vonuló gnúk nyomában, vagy volt alkalma meglesni az épp nyújtózkodó oroszlánokat, biztos, hogy egy életen át nem felejti el ezt az élményt.

Bővebben: Szafari a Serengeti nemzeti parkban!

Az Egyiptomi istenek otthona!

Egyiptom a titkok országa. Nincs még egy hozzá fogható különleges ország. Tartson velünk virtuális utazásunk során Egyiptom csodálatos tájaira,amely valaha az istenek hazája volt!

Bővebben: Az Egyiptomi istenek otthona!

Életmód

Amerika

Európa

Wellness

Borturizmus

Ázsia

Fel